top of page
COACHING

Wees welkom met professionele vragen over leiderschap, omgang met mensen, positionering, eerste stappen in een nieuwe functie, omgaan met conflicten, leidinggeven bij verandering... of andere vragen die je als leidinggevende bezig houden. 

Coaching kan je zien als een professionele vorm van een sparring partner, iemand die je helpt om te groeien of blokkades helpt wegwerken. Wij vatten coaching op als een handreiking, zoals je hierboven ziet. Een handreiking die jou nieuwe mogelijkheden biedt in je professionele carrière. Het kan zijn dat je vragen echt gaan over je werkcontext, maar we coachen liever rond persoonlijke dynamieken of patronen die je juist blokkeren of hinderen in het bereiken van je doelen. 

Senior coach Saskia Szepansky

In de afgelopen 10 jaar heeft Saskia Szepansky gewerkt met een veelheid aan internationale doelgroepen in bedrijven en (semi-) overheidsorganisaties. Al vroeg in haar loopbaan kwam ze in aanraking met het coachen van leidinggevenden op programma's van de prestigieuze Insead management school in Fontainebleau. Sindsdien weet ze dat ze goed klikt met sterke leidersfiguren, die snel denken en al veel gezien hebben. Hen ook in hun kwetsbaarheid kunnen brengen én aanvaarden, brengt voor de klanten persoonlijke en professionele groei. lees meer

Tot haar klanten mocht ze al rekenen: oa. professoren KU Leuven, Artsen, Leidinggevenden in de industrie, Algemene directie hogeschool, CEO's van middelgrote KMO's, Afdeling- en diensthoofden Vlaamse Overheid.

Ze geeft ook les aan de hogeschool UCLL op het gebied van conflictbemiddeling en is beschikbaar voor supervisie in dit domein.

Als bedrijfsleider van Pasas Change en Pasas Psychotherapie & coaching is ze ondernemend en creatief. 

Tenslotte werkt ze inmiddels ook deeltijds aan de KU Leuven op het gebied van leiderschap, conflicthantering en samenwerken. 

Meer informatie over het aanbod en ervaring met het werken voor organisaties vind je op www.pasas.be

bottom of page