top of page
Pasas Therapy-17.jpg

COACHING

  • Je wil jezelf enkele nieuwe doelen vooropstellen? 

  • Je staat als persoon of professional voor moeilijke uitdagingen?

  • Je weet niet goed hoe daaraan te beginnen? 

  • Je zoekt iemand die jou bijstaat in het zoeken naar de beste weg om je persoonlijke of professionele doelen te bereiken? 

 

Doorheen onze coaching-sessies ontrafelen we samen voor welke doelen jij de komende jaren écht wil gaan. Waar sta je? Waar wil je heen? 

 

Doelen op lange termijn breken we op in hanteerbare doelen en bijhorende actiepunten op korte termijn. Wat zijn je huidige sterktes? Waar kan je nog groeien? 

 

Coaching = therapie? 


Coaching en Therapie lijken soms wel op elkaar, maar zijn niet hetzelfde. Je zou kunnen zeggen dat coaching meer toe werkt naar een concreet doel dan therapie. Toch zijn er ook raakvlakken. Ook bij therapie komen de doelen aan bod die je nastreeft. En zowel bij coaching als therapie komt het er op aan om gevoelens onder woorden te brengen.

 

Groeien als leidinggevende. Sterker worden als team. 

Het woord coaching wordt ook gebruikt voor begeleiding op de werkvloer: executive coaching voor leidinggevenden en CEO’s bijvoorbeeld. 

Ook teams kunnen als groep baat hebben bij een gericht coachingtraject om conflicten en verschillen om te buigen in toekomstgericht potentieel. 

De voorbije jaren bouwden we een rijke ervaring op bij het coachen van leidinggevenden en teams in hun groei. Je ontdekt meer over ons professionele aanbod op pasas.be

Boek je kennismakingssessie

Bel ons op 0485 67 82 09

of stuur een bericht via onze contactpagina

Na de eerste sessie bekijken we samen of het klikt en in welke frequentie we de vervolgafspraken plannen.

Tarieven

  • Particulier: 60 € per uur  

  • Zakelijk: nader overeen te komen

bottom of page