VERLOOP VAN DE THERAPIE PRAKTISCH

AANMELDING

Je kan rechtstreeks bellen of mailen naar Saskia, Lin, Veerle of Lien. (vergis je niet tussen Lin en Lien, dat zijn twee verschillende en unieke dames)

Je kan ook bellen naar het algemene telefoonnummer of mailen naar contact@pasas.be

VERLOOP VAN THERAPIE OF COACHING

Na de eerste sessie bekijken we samen of het klikt en in welke frequentie we de vervolgafspraken plannen. 

TARIEVEN

particulier: 60 € per uur

zakelijk: nader overeen te komen

HUISREGELS

  • Gemaakte afspraken kunnen enkel gewijzigd worden na telefonisch contact (bellen of sms).

  • Sms en mail wordt slechts gebruikt voor het regelen van afspraken, tenzij anders overeengekomen met je therapeut of coach. 

  • Indien je te laat bent voor een afspraak ben je zeker nog welkom. We werken dan gewoon iets korter en dus tot het originele einduur.

  • We zijn genoodzaakt om niet nagekomen afspraken aan te rekenen aan het volle tarief, tenzij overmacht.

  • Je spreekt af met je therapeut of je online of 'live' werkt in een begeleiding.

CORONA - De mooie praktijkruimte is voldoende groot om op 1,5 m afstand van elkaar te zitten. We spreken af dat enkele de therapeuten de deurklinken aanraken, ontsmetten deze regelmatig én we vragen iedere cliënt en therapeut om de handen te wassen bij binnenkomst. Als je het zelf prettig vindt, kan je een laken meebrengen om op de stoelen te leggen. We hebben dit tot nu toe nog niet verplicht gesteld. Uiteraard kunnen we desgewenst ook met een mondneuskapje op werken, maar doen dit bij voorkeur niet, tenzij de richtlijnen daarin veranderen van overheidwege. Als het weer het toelaat, zetten we ook tijdens de sessies de grote openslaande deuren open voor verluchting. Tussendoor verluchten we sowieso. Op deze manier werken we veilig, ook corona gewijs. Heb je specifieke vragen of angsten hierover, bespreek het dan zeker met je therapeut.