SASKIA SZEPANSKY

Niet voor niets heb ik gekozen voor de foto met 'lichtjes' hierboven. Het doet me veel plezier als 'het licht aangaat' tijdens een begeleiding. Een 'aha erlebnis' een inzicht dat plots ontstaat of een emotie die ineens 'valt'. Het lijkt soms op een beetje magie, iets dat we kunnen sturen, maar niet voorspellen. Het moment dat er echt contact voelbaar is. Contact met groeipotentieel, met hevige emotie, met jezelf of contact met elkaar. Dat noem ik 'licht' in een begeleiding, het voelen van verbinding die nieuwe werelden opent, nieuwe mogelijkheden ontsluit. Zoals toen het allereerste lampje ooit aanging of de eerste internetconnectie. 

Je ziet, ik denk graag groot als het gaat om menselijke mogelijkheden. Ik werk dan ook graag en goed met mensen die snel denken, 'bright people' of mensen die veel in de spotlight moeten staan, waardoor het moeilijk is om je binnenkant nog te voelen. Of je voelt veel, maar het mag en kan bijna nergens of nooit naar buiten. Managers, CEO's, mensen met groot sociaal netwerk of een publiek bestaan, leiders of coaches en therapeuten die een steunende rol vervullen voor anderen... mensen die je een 'helder licht' zou kunnen noemen. Ook daar verwijzen de lichten naar.

 

Ik blijf staan, zitten. Ben stevig en geef weerwoord. Ik ben niet de begeleider, therapeut of coach die stilzwijgend knikt en jou alles zelf laat bedenken. Op een actieve manier, terwijl ik natuurlijk ook veel luister, ga ik met je aan de slag.

We zoeken een weg in de comfortzone, waar je tot rust kan komen en voelen. Maar we gaan hiermee ook juist de uitdaging aan. Hoeveel durf je voelen? Hoeveel mag er aan het licht komen? En durf je toe te vertrouwen? 

Als je een stap verder wil zetten in je leven, je relatie of je werk, dan ben je bij mij aan het goede adres. Door jezelf beter te leren kennen, oude demonen aan te kijken, patronen bloot te leggen, te verdiepen, kun je als het ware je oude huid afpellen en gaandeweg meer en meer authentiek jezelf voelen, waarderen en inzetten ten behoeve van anderen en de wereld. 

Ik werk al ruim 10 jaar als coach, teambegeleider en conflict bemiddelaar in organisaties. Ik leef in een nieuw samengesteld gezin en ken de uitdagingen ervan goed. Het thema 'dood' en rouw is mij zeer vertrouwd. Na een moeilijke periode op een nieuwe manier beginnen, op een kruispunt staan in je leven, keuzes moeten of willen maken... de kwetsbaarheid die erbij hoort is des mensen. 

Wees welkom.

NB: People with another native language besides Dutch are also very welcome. I also work in English or a mix of different languages since I also understand  French, German and Spanish. We plan to have an English website in 2020. Till then: please call or email for more information.

Pasas Psychotherapie & coaching - Rotselaarsebaan 20 - 3220 Holsbeek

+ 32 48 56 78 209 - contact@pasas.be - Privacyverklaring

Saskia Szepansky - Lin de Bruijn - Veerle Maes - Lien Penninckx

foto's ©Wim Havaux

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon