top of page
F3359A36-F9E8-4613-B4C3-12C63818C1B8_1_1
B8ABAD53-EEA0-4576-9619-8E9ADD89EDD7_1_2

SASKIA SZEPANSKY

+32 48 56 78 209

Ik denk graag groot als het gaat om menselijke mogelijkheden. Ik werk dan ook graag en goed met mensen die snel denken. 'Bright people' die doorgaans weten wat ze willen en soms hulp nodig hebben. Managers, CEO's, mensen met groot sociaal netwerk of een publiek bestaan, leiders of coaches en therapeuten die een dienende rol vervullen voor anderen en de maatschappij. 'Ik ben sterk én ik heb hulp nodig' - herken je dit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Ik blijf staan, zitten. Ook als het stormt in jou. Ik ben een stevige en tegelijk warme en betrokken gesprekspartner, niet de coach die stilzwijgend knikt en jou alles zelf laat bedenken. Op een actieve manier, terwijl ik natuurlijk ook veel luister, zetten we stappen in een richting die jij uit wil of de richting die je nodig blijkt te hebben. Want what you want is not always what you need...

Als je een stap verder wil zetten in je leven, je relatie of je werk, dan ben je bij mij aan het goede adres. Door jezelf beter te leren kennen, oude demonen aan te kijken, patronen bloot te leggen, te verdiepen, kun je als het ware je oude huid afpellen en gaandeweg meer en meer authentiek jezelf voelen, waarderen en inzetten ten behoeve van anderen en de wereld. 

Ik werk al ruim 15 jaar als leiderschapscoach, teambegeleider en conflict bemiddelaar in organisaties en ben sinds 2015 moeder van een nieuwsgierige dochter.

Wees welkom.

NB: People with another native language besides Dutch are also very welcome.

bottom of page