top of page
6B8A1C5C-8DB8-4D75-AA33-38BF83E459B3_1_1

 

VEERLE MAES

+32 49 33 69 519 (bellen voor een afspraak enkel op weekdagen)

Ik werk met mijn hoofd, hart en buik. Dat begint bij betrokken luisteren naar jou in de breedte en in de diepte. Er is tijd en ruimte om samen te voelen, woorden en beelden te zoeken die uitdrukken hoe jij dit ervaart en wat je van daaruit nodig hebt.  Van daaruit zoeken en experimenteren we samen naar nieuwe manieren om hiermee in actie te gaan en maken de link met je dagelijkse leven.

Uit mijn jarenlange ervaring in de Bijzondere Jeugdzorg weet ik dat complexe vragen me aantrekken. Ik ben een ervaren gids in een weg zoeken tussen de bomen, nuance en mogelijkheden zien. Samen nieuwe grond creëren waar er geen lijkt te zijn. Als moeder van 3 tienerdochters, ben ik ook geoefend in zoeken naar balans in beweging.

 

Doorheen jobs en opleidingen, Ervaringsgerichte procesbegeleiding,  Equitherapie, Gestalttherapie, Somatic Experiencing, ontwikkelde ik vaardigheden in werken vanuit de ervaring met een sterke focus op het lichamelijke. Voelen, ademen, aarden, centreren, balanceren, …  Het belang van echte dialoog is voor mij steeds meer de essentie vanwaaruit veel vertrekt. Vanuit verankering in jezelf, echt in ontmoeting gaan met de ander, je omgeving. Mooi in theorie, niet altijd makkelijk in praktijk.

 

Waarvoor je bij mij terecht kan:

Je kan bij mij terecht voor een brede waaier van problemen, o.a. relationele problemen, rouwen, agressie, zelfvertrouwen, schaamte,  burnout, assertiviteit, hedendaags leiderschap, trauma,…. Momenteel volg ik een langdurige opleiding Somatic Experiencing Traumatherapie, om nog meer onderbouwd en helend te kunnen werken met trauma, vanuit gefundeerde wetenschap en opleiding.

 

Wie bij mij terecht kan:

Volwassenen en jongeren.  

 

Waar ik werk:

Ik werk op maandag in groepspraktijk Pasas te Holsbeek.

Daarnaast werk ik ook in mijn privé-praktijk te Nethen, voor gesprekstherapie, wandeltherapie en equitherapie (met assistentie van paarden). In Nethen werken we vaak in het Meerdaelwoud. Combinatiemogelijkheden zijn ook mogelijk vanuit een traject in Holsbeek.

bottom of page