top of page
Pasas Therapy-26.jpg

LIEN PENNINCKX

 + 32 486 90 53 36

‘Ik wil samen een zoektocht aangaan naar wat jou in beweging kan brengen’

Beweging kan betekenen dat je voorbij de blokkades van je eigen angsten leert te reiken, dat je opnieuw energie en richting vindt in je persoonlijke of professionele leven, dat je leert leven met je eigen kwetsbaarheden. Beweging betekent voor iedereen wat anders.

Maar voor iedereen geldt dat je om te bewegen grond nodig hebt onder je voeten, het vertrouwen dat je stappen kan zetten zonder in het diepe te vallen. Ik kan een reisgezel zijn die je helpt manoevreren door soms moeilijk begaanbaar terrein.

 

‘Samen oriënteren, maar je houdt steeds zelf het kompas vast’

 

Ik ben eerlijk en direct. Ik ga een confrontatie niet uit de weg, maar draag er steeds zorg voor om daarbij jouw tempo te volgen. Je kan rekenen op mijn empathie en op mijn bereidheid om letterlijk met jou mee te voelen, maar ook op mijn kritische ingesteldheid. Wanneer ik voel dat jij daar klaar voor bent, durf ik je vragen te stellen die ook moeilijk kunnen zijn. Als ik merk dat jij daar baat bij zou hebben, sta ik er ook voor open om anderen bij jouw therapie te betrekken. Mijn ervaring leert me immers dat daar soms veel bij te winnen valt.  

 

Als gezinspsycholoog heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen. Daardoor ben ik erg vertrouwd met familiale problemen in de brede zin, van vechtscheidingen tot gedragsproblemen bij jongeren. Als moeder van drie kinderen zijn de worstelingen van het ouderschap me ook niet vreemd. Ik werk ook graag met jou wanneer je worstelt met zingevingsvragen, angsten of ziekte. Daarnaast heb ik ook stevig wat expertise in werkgelateerde vragen zoals burn-out, faalangst of leiderschapsuitdagingen.

bottom of page